Rawfood aardbeien-'kaas'cake, zoals u nooit gegeten hebt,
zo heerlijk!

Aardbeientaart

Ingrediënten:

Nodig voor de buitenkant:

130 gr dadels of vijgen
60 gr rozijnen
245 gr paranootjes
245 gr Walnootjes
half kopje juice d'orange
beetje zout

Nodig voor de vulling:

485 gr rauwe cashewnoten 10 uur laten weken vooraf
245 gr amandelen of macadamia noten 2 uur weken vooraf
15 gr pijnboompitten
10 ml citroensap
beetje zout
1/3 kopje kokosnootwater
3 theelepeltjes kokos gehakt
15 ml vanille extract

Nodig voor de "r o o m":

245 gr verse kokosnoten vruchtvlees in stukjes br>3 theelepeltjes rauwe cashewnoten zo'n 10 uur vooraf geweekt
8 geweekte dadels of agave siroop flinke scheut
3 theelepeltjes amandelmelk
1 theelepeltje citroen schil schraapsel
beetje vanille extract

Nodig voor de topping:

500 gr aardbeien fijn snijden
3 theelepeltjes citroensap
theelepel agave nectar beetje water

Bereiding:

Bereiding van de vulling: Blendeer cashew noten en de amandelen of macadamia noten er een romig geheel ontstaat. Doe dat in een kom en doe het citroensap en het zout er bij. Goed blenderen! Deze inhoud moet in een kom met daarover een doek en geplaatst worden op kamertemperatuur (10 a 12 uur.) Hierna (NA de 10 a 12 uur) moet je deze, nu inmiddels soort room, blenderen met 1/3 kokosnootvocht en t vruchtvlees, de vanille extract en de agave nectar. Doe het daarna in de vriezer voor later gebruik. Bereiding van de topping: Druk de aardbeien door een zeef en vang het aardbeienvocht op. Vermeng dat vocht met citroensap en de agave nectar. Zet even op een koele plek.

De taart klaarmaken/afronden:

Stap 1: Pak nu de springvorm
Stap 2:Giet de vulling erop
Stap 3:Doe de gesneden aardbeien er op
Stap 4:Daarna de aardbeien-citroensapmengsel erover
Stap 5:Daarna de geklopte room.
Stap 6:Daarna evt garnering met citroen schraapsel
Laatste stap: Zet de taart ruim 8 uur in de vriezer.

Werkelijk, dit is oooooverheerlijk, U weet niet wat u proeft!
Eet smakelijk!