Rawfood Varia

Rawfood varia, nieuws, info en weetjes

Het goede van ongebrande noten

Het slimme van ongebrande ongezoute noten is dat ze eetlustremmend zijn. Het hoge gehalte aan eiwit en vezels geeft je snel een vol gevoel. Zo houd je op slimme wijze je trek en je gewicht onder controle.
Kiemgroenten

Kiemgroenten is een verzamelnaam voor eigenlijk alles wat ontspruit aan noten, zaden, pitten, granen, bonen, peulvruchten en diverse soorten grassen (gerstegras en tarwegras).
Het kiemen is een proces waarbij het zaad nadat het geweekt is ontspruit, zodat er een nieuw plantje ontstaat.
Als we de zaden laten ontkiemen, kan het vit.C-gehalte zeker wel zesmaal zo groot worden en het vitamine A-gehalte driemaal.
Kiemgroenten zijn zeer geschikt om toe te passen in een afslankdieet, omdat ze rijk zijn aan vitaminen, mineralen en spoorelementen, maar bijna  geen calorieën bevatten.
Bosbessen in de ochtend goed voor geheugen

's Ochtends een kom bosbessen wegsmakken voorkomt dat je suf wordt in de middag. Het fruit voert de concentratie en het geheugen op tot vijf uur later.
Waarom exotisch fruit zo gezond is

Van een banaan, appel en citroen weten we allemaal de positieve eigenschappen. Maar waarom is papaja, mango en physalis eigenlijk goed voor ons?
“Moby eats Lombardia and drinks GingerLove”

Op 7 september speelt Moby een exclusieve concert in Club 69, te Brussel. Daarvoor wordt opnieuw de hulp ingeroepen van het NaturalFood restaurant Lombardia in Antwerpen.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende>>