Rawfood Varia

Rawfood varia, nieuws, info en weetjes

Fruit en groenten goed tegen blaasontstekingen
D-Mannose is een eenvoudige suikervorm (koolhydraat) die van nature voorkomt in bepaalde fruitsoorten zoals ananas en veenbessen. D-mannose ondersteunt een gezonde werking van de urinewegen en is kan daarom blaasontstekingen voorkomen.
Knoflook en ui bij kanker
Uit de resultaten van een groot onderzoek blijkt dat uien en knoflook mogelijk bescherming bieden tegen kanker.
Het eten van veel knoflook en uien verlaagt het risico op diverse soorten kanker (waaronder dikke darm-, hersen-, nier-, long-, prostaar- en borstkanker). Dit blijkt uit een grootschalig epidemiologisch onderzoek.
Ananas: Gezondheidseffecten van de koningin van de tropische vruchten
De ananas wordt beschouwd als de koningin van de tropische vruchten. Ze bevat bijna alle vitamines (behalve vitamine B12, vitamine E en biotine) en 16 verschillende mineralen en sporenelementen. Haar extreem hoge niveau van ananas enzymen(PE) maakt haar tot een uitstekend geneesmiddel
Rode uien het krachtigst tegen griep
Soms werkt een griepprik, soms ook niet. Als u meer kans wilt hebben deze winter goed door te komen moet u meer appels, bosbessen broccoli, spinazie, sla en uien eten. Die bevatten allemaal quercetine, een krachtige antioxidant. 
'Pruimen beschermen het best tegen kanker'
Pruimen zijn het nieuwe superfruit nu onderzoekers ontdekten dat ze meer anti-oxidanten bevatten dan de supergezonde blauwe bessen. Deze stoffen beschermen je tegen kanker.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende>>