Rawfood Varia

Rawfood varia, nieuws, info en weetjes

Trend in Japan: het bananendieet
De Japanse bevolking is gek van de nieuwste trend: het bananendieet. Het gevolg is dat de supermarkten er met een chronisch tekort aan bananen kampen.
De goede eigenschappen van groente en fruit voor elk lichaamsdeel
Er zijn wetenschappers die beweren dat de vorm of kleur van een plant overeenkomt met een bepaald lichaamsdeel. Zo zou de doorsnede van een wortel veel weg hebben van een menselijk oog en uiterst heilzaam zijn voor dit lichaamsdeel. Aan ons om hun geheimen aan de buitenkant af te lezen.
Rawfood expert “David Wolfe” geeft lezing in Amsterdam
David Wolfe, een internationaal erkende spreker op het gebied van “rawfood” en super voeding, geeft op zondag 2 november een lezing in de Muiderkerk in Amsterdam.
Pistachenoten verlagen mogelijk LDL-cholesterol
Volgens een onderzoek dat in de VS is uitgevoerd in opdracht van de California Pistachio Commission kunnen pistachenoten mogelijk het LDL-cholesterolgehalte verlagen.
Broccoli beschermt rokers tegen longziekte COPD
Broccoli zou wel eens het nieuwste wapen kunnen zijn in de strijd tegen longziektes. Vooral rokers doen er goed aan de groene stronken naar binnen te werken. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek, gepubliceerd in American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende>>